De route naar het forteiland staat hier.

Rondleidingen: De vereniging ‘Vrienden van het Forteiland’ en de stichting WOVIJ organiseren publieksdagen. Kaarten kunnen geboekt worden via de IJmuidense Rondvaartmaatschappij of via de pagina publieksdagen.

Met onderstaand formulier kun je lovende opmerkingen of juichende kritieken aan de makers van deze site sturen. Als je een fout ontdekt maak je ons ook blij. Verwacht geen levendige discussie per mail. We hebben het te druk metgewichtig rondrennen op het Forteiland. Deze website wordt in nauw overleg en samenwerking met de WOVIJ en de Vereniging Forteiland gemaakt en heeft tot doel om een beeld te schetsen van het eiland.  De bewoners van het eiland kunt u hier vinden.

     

    De foto’s op deze website zijn grotendeels speciaal gemaakt voor kustfort.nl. De natuurfoto’s komen voornamelijk van Fred Hopman, Fred Cottaar & Jose Verbeek (Forteiland vogelnieuws). Historische foto’s komen uit de archieven van het Forteiland en haar vrijwilligers. De site is gemaakt met de hulp van (in willekeurige volgorde); Henk Tol, PBN, Jur Venema, EOD, Bob Kos (defensie)